Проблем с изхода от профила - Форум
Сряда, 2017-07-26, 1:29 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем с изхода от профила
Проблем с изхода от профила
remixa_mДата: Понеделник, 2013-01-21, 6:56 PM | Message # 1
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Занчи проблема е следния : Качих нов дизайн и като се логна в профила си и после не мога да излезна от него.Та как мога да направя тей,че да ми излиза бутона за изход и като го натисна да ми се маха самия бутон?Сайта е този.
 
UniversaLДата: Понеделник, 2013-01-21, 11:10 PM | Message # 2
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 25
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
remixa_m,

Здравей та моят съвет за теб е ...
1. Изтрий този контейнер за вход
2. Направи нов smile
3. Влез там където е за писане на HTML кодове ( при нови контейнери предполагам че знаеш къде е )
4. Добави този код там smile

Code


<?if($USER_AVATAR_URL$)?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="$USER_AVATAR_URL$"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?else?><?if($USER_LOGGED_IN$)?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="http://kinoplus.ovo.bg/EnMay/no-avatar.jpg"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?else?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="http://kinoplus.ovo.bg/EnMay/no-avatar.jpg"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?endif?><?endif?>   

   <?if($USER_LOGGED_IN$)?>   

   <div align="center">Влезли сте като: <b><span style="color:#1aa6e7">$USERNAME$</span></b> <br />   
   IP Адрес: <span style="color:#1aa6e7"><b>$IP_ADDRESS$</b></span> <br />   
   Група: <span style="color:#1aa6e7"><b>$USER_GROUP$</b></span> <br />   
   Лични съобщения: <span style="color:#1aa6e7"><b>$UNREAD_PM$</b></span></p>   

   <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/8','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="Профил">   

   <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/14','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="ЛС">   

   <input class="buttonprofile" type="button" onclick="document.location.href='/index/10'; return false;" value="Изход">   
   </div>   

   <?if($IS_NEW_PM$)?><script type="text/javascript">function flashit(id,cl){var c=document.getElementById(id);if (c.style.color=='red'){c.style.color=cl;}else {c.style.color='red';}}setInterval("flashit('upml2','')",500)</script><?endif?>   

   <script language=javascript type=text/javascript>   
   function openOnClick(client_type)   
   {   
   if(client_type=="mail")clientWindow = window.open("$PM_URL$","pmw","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");   
   if(client_type=="send")clientWindow = window.open("/index/14-999-0-1","pms","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");   
   if(client_type=="options")clientWindow = window.open("/index/11","options","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");   
   if(client_type=="users")clientWindow = window.open("$USERS_LIST_URL$","users","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");   
   if(client_type=="rules")clientWindow = window.open("/rules.html","rules","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");   
   }   
   </script>   
   <?else?>   
   <br> $LOGIN_FORM$   
   <?endif?></div>
 
remixa_mДата: Вторник, 2013-01-22, 6:43 PM | Message # 3
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
UniversaL, До тука казаното от тебе нищо не разбрах...
 
voldo17Дата: Сряда, 2013-01-23, 9:41 AM | Message # 4
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 29
Награди: 0
Репутация: -1
Статус: Offline
remixa_m,
Праскаш някъде нещо от сорта на:
<a title="Изход" href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Изход<!--</s>--></a>
И цъкаш там като искаш да излезеш.

Ако ти трябва нещо по-сложно с if мога да ти обясня, но на лично wink


Ако съм ви помогнал и едно "Благодаря" е достатъчно!
 
MegaKilledДата: Сряда, 2013-01-23, 1:41 PM | Message # 5
Генерал-майор
Група: Приятели
Съобщения: 288
Награди: 6
Репутация: 4
Статус: Offline
Quote (voldo17)
Праскаш

Извинявай,но от думата "праскаш"
не мисля,че някой хора могат да я
разберат - аз знам,какво имаш предвид.
Пиши думата както трябва,а не праскаш
вместо - постави и т.н. happy biggrin
 
voldo17Дата: Събота, 2013-01-26, 11:05 PM | Message # 6
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 29
Награди: 0
Репутация: -1
Статус: Offline
MegaKilled, се тая biggrin

Ако съм ви помогнал и едно "Благодаря" е достатъчно!
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем с изхода от профила
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo