Трафика към сайта ви - Форум
Събота, 2017-06-24, 4:53 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Трафика към сайта ви (Съвети за увеличаване на трафика към сайта ви)
Трафика към сайта ви
NiksanaДата: Неделя, 2013-03-17, 0:10 AM | Message # 1
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 107
Награди: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Някои от най-добрите стратегии, които можете да използвате, за да привлечете потребители към сайта си и да подобрите видимостта на страниците си, могат да се намерят в Google Инструменти за уеб администратори. По-долу откроихме пет начина, по които можете да се възползвате от инструментите, за да подобрите видимостта на съдържанието, за чието създаване сте положили толкова усилия.

1. Изпратете всичките си страници в индекса на Google – безплатно.

Като използвате Google Инструменти за уеб администратори, за да изпратите URL адресите си, помагате на обхождащия мрежата робот на Google да обхване по-пълно и по-ефикасно сайта Ви. Инструменти за уеб администратори Ви дава възможност да изпратите всичките си страници в индекса на Google, като продуктът е особено полезен с това, че гарантира, че знаем за всички динамично генерирани URL адреси или страници в сайта Ви, към които няма съответни връзки в него. Моля, обърнете внимание обаче, че изпращането на страница в индекса не гарантира, че тя ще бъде включена, нито оказва влияние върху Вашия PageRank, като също не отменя нуждата да се създаде интригуващо и полезно съдържание.

2. Разберете как Google вижда сайта Ви.

След като сте се погрижили да имаме достъп до сайта Ви, можете да видите думите, които обичайно се използват за връзки към страниците Ви и са видими за Google. Това Ви позволява да забележите тенденции в съдържанието на сайта си и може да Ви помогне да определите защо може да се класирате за определени ключови думи. Също можете да видите коя страница е с най-висок PageRank по месеци. Някои собственици на сайтове с изненада установяват, че това невинаги е началната страница. Ако вътрешна страница има най-високия PageRank, помислете дали да не отделите повече време за оптимизиране на рекламите в нея.

3. Диагностицирайте потенциални проблеми.

Уведомяваме Ви, ако имаме проблем при достъпа до сайта Ви или определени негови страници, заедно с причината за това. Ако не можем да обходим дадена страница, не можем да я индексираме, така че поправянето на изброените от нас грешки може да спомогне за подобряването на цялостното Ви покритие. Ако инструментът на AdSense за диагностициране на сайтове покаже, че блокирате достъпа от медийни партньори и Google до свои страници (робот на AdSense), можете да използвате инструмента за анализ на robots.txt от Google Инструменти за уеб администратори, за да тествате промените в съответния файл и да се уверите, че те вече позволяват достъп. Можете също да видите достъпа до кои страници блокирате за други роботи на Google – това Ви позволява да експериментирате с промените, за да установите как те биха се отразили върху обхождането на сайта Ви.

4. Разберете кои заявки насочват трафик към сайта Ви.

Посредством Google Инструменти за уеб администратори научете кои заявки за търсене с Google са довели до кликвания към сайта Ви и какво е било позиционирането Ви в резултатите за съответната заявка. Можете също да видите данни за отделни собствености и държави. Например можете да видите заявките от потребители, търсещи с Google Изображения в Съединените щати, при които сайтът Ви е бил изведен в резултатите. Ще виждате само собственостите и държавите, за които има данни за сайта Ви.

5. Включете се отново.

Ако сайтът Ви е изчезнал от резултатите от търсенето, прочетете указанията на Google за качеството, след което поправете всички проблеми в него и заявете повторно включване от профила си в Google Инструменти за уеб администратори. Моля, имайте предвид, че формулярът за заявка за повторно включване е налице само за хора, използващи Google Инструменти за уеб администратори.

GOOGLE SUPPORT
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Трафика към сайта ви (Съвети за увеличаване на трафика към сайта ви)
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo