Проблем със зареждането на сайтовете в ово !? - Форум
Вторник, 2017-06-27, 1:41 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 212»
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем със зареждането на сайтовете в ово !?
Проблем със зареждането на сайтовете в ово !?
weronetДата: Петък, 2013-03-22, 7:25 PM | Message # 1
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 3
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравейте,
моля администраторите на платформата да проверят коректното зареждане на сайтовете в www.ovo.bg.

Пробвах да заредя дузина сайта, но всички стигат до един момент, зареждат се донякъде и изписва "изчакване на s.youtube.com" и не може да се зареди на 100%.

С най добри пожелания.
 
MegaKilledДата: Събота, 2013-03-23, 1:20 PM | Message # 2
Генерал-майор
Група: Приятели
Съобщения: 288
Награди: 6
Репутация: 4
Статус: Offline
weronet,
няма никакви проблеми при мен.
 
AtlantisДата: Събота, 2013-03-23, 3:24 PM | Message # 3
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 131
Награди: 6
Репутация: 8
Статус: Offline
И при мен няма проблеми

http://atlantis.runhosting.com
http://hap.ucoz.com
http://atlantis.ovo.bg
http://fan1atlantis.wordpress.com
 
MegaKilledДата: Събота, 2013-03-23, 7:55 PM | Message # 4
Генерал-майор
Група: Приятели
Съобщения: 288
Награди: 6
Репутация: 4
Статус: Offline
weronet, /
проверете си интернет-а. Може да е от това.
 
oziris811Дата: Неделя, 2013-03-24, 7:58 PM | Message # 5
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Точно такъв проблем и аз нямам. Пробвай от друг браузър.
 
monk1900Дата: Понеделник, 2013-07-01, 9:09 PM | Message # 6
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 3
Награди: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
При мен също доста често сайтовете на oVo не ми зареждат и ми изписва Грешка 101 cry
 
oziris811Дата: Понеделник, 2013-07-01, 9:18 PM | Message # 7
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
За 101 за пръв път чувам. Явно си с Хром. Виж какво намерих може да помогне:

https://support.google.com/chrome/answer/117804?hl=bg
https://support.google.com/chrome/answer/117805?hl=bg
 
monk1900Дата: Понеделник, 2013-07-01, 9:33 PM | Message # 8
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 3
Награди: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Попринцип не ползвам Chrome, но с който и браузър да отворя сайтовете на oVo по някое време ми изписва грешка 101, трябва да изчакам известно време, презареждам и мога да съм в сайта до следващата поява на грешка 101.

Пробвах през друг компютър (свързан към същия рутер) и там сайтовете се отварят безпроблемно.

В инструкциите не разбирам 7-ма точка. Защо трябва секцията за разрешения, графа „Отказ“, да не са отметнати разрешенията за „Четене“, „Запис“, „Четене & изпълнение“. Това може ли да повлие на работата на други програми?
 
HostingBGДата: Четвъртък, 2013-07-04, 9:17 PM | Message # 9
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 54
Награди: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Предполагам че нета ти е прекалено слаб или някой антивирусна ти блокира страницата.И при мен го няма този проблем а аз си тормозя доста браузара.Пробвай да влезеш със Comodo Dragon
 
remixa_mДата: Четвъртък, 2013-07-04, 9:26 PM | Message # 10
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Тествай нета си от тука и ми кажи резултатите.

Съобщението е редактирано от remixa_m - Четвъртък, 2013-07-04, 9:27 PM
 
monk1900Дата: Четвъртък, 2013-07-04, 9:32 PM | Message # 11
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 3
Награди: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Ето резултатите от теста - http://www.speedtest.net/result/2816092971.png
Скорост на изтегляне: 10 Mbps
Нета не е слаб, сравнително бърз е, не е от това. Защото от лаптопа, свързан към същия рутер (с кабел), сайтът си зарежда безпроблемно. Проблема е, че лапропа ми не е с много добри параметри (често блокира) и има малъ екран.
Ще пробвам с Comodo Dragon да видя какво ще стане smile
 
cvetioДата: Четвъртък, 2013-07-04, 9:57 PM | Message # 12
Майор
Група: Потребители
Съобщения: 89
Награди: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Пробвайте да оправите проблема, като си обновите версията на браузъра. (Не казвам, че от това е проблема, но може браузъра ви да е стар)
 
k1n43vДата: Петък, 2013-07-05, 10:02 AM | Message # 13
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 15
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Открих решение на проблемите ви, нарича се UCOZ
 
GemДата: Петък, 2013-07-05, 10:58 AM | Message # 14
Запознатa с oVo
Група: Администратори
Съобщения: 522
Награди: 20
Репутация: 17
Статус: Offline
k1n43v,

много е забавно как не си запознат, но даваш съвети на другите ;-)

оВо е ребрандиран Юкоз специално за България.

освен това проблем със системата няма, има локални проблеми с интернет/браузъри


Gem Design Studio
best.ovo.bg Най-добрите сайтове в OVO
help.ovo.bg Уроци, шаблони и скриптове за OVO
 
remixa_mДата: Петък, 2013-07-05, 8:00 PM | Message # 15
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
monk1900,
Нета ти е сравнително слаб.Ето го и моя резултат и виж каква е разликата.


Съобщението е редактирано от remixa_m - Петък, 2013-07-05, 8:02 PM
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем със зареждането на сайтовете в ово !?
Страница 1 от 212»
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo