Проблем с формата за вход и изход. - Форум
Петък, 2017-06-23, 1:21 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем с формата за вход и изход.
Проблем с формата за вход и изход.
cvetioДата: Петък, 2013-10-11, 4:14 PM | Message # 1
Майор
Група: Потребители
Съобщения: 89
Награди: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Здравейте.
Имам проблем с лентата горе и формата за вход и изход.
Проблема с лентата е, че или не се показва. Т.е показва се, но без надписите. Или пък като цъкна на някой надпис/бутон нищо не се случва.

А проблема с формите за вход и изход е, че ако съм си в профила не мога да изляза от него, а ако съм извън профила си не мога да вляза. когато натисна "вход" нищо не става. Същата работа е и с "Изход"
Пробвал съм в различни сайтове в системата на oVo, но никъде не се получава.

Има ли някой друг с този проблем, или съм само аз?

Добавено (2013-10-11, 4:14 PM)
---------------------------------------------
Колкото и странно да звучи и в ФМ не мога да кача абсолютно нищо. При мен ли е проблема?

 
remixa_mДата: Петък, 2013-10-11, 4:37 PM | Message # 2
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
cvetio,
1. Изтрий този контейнер за вход
2. Направи нов smile
3. Влез там където е за писане на HTML кодове ( при нови контейнери предполагам че знаеш къде е )
4. Добави този код там smile
Code
<?if($USER_AVATAR_URL$)?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="$USER_AVATAR_URL$"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?else?><?if($USER_LOGGED_IN$)?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="http://kinoplus.ovo.bg/EnMay/no-avatar.jpg"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?else?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="http://kinoplus.ovo.bg/EnMay/no-avatar.jpg"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?endif?><?endif?>    

    <?if($USER_LOGGED_IN$)?>    

    <div align="center">Влезли сте като: <b><span style="color:#1aa6e7">$USERNAME$</span></b> <br />    
    IP Адрес: <span style="color:#1aa6e7"><b>$IP_ADDRESS$</b></span> <br />    
    Група: <span style="color:#1aa6e7"><b>$USER_GROUP$</b></span> <br />    
    Лични съобщения: <span style="color:#1aa6e7"><b>$UNREAD_PM$</b></span></p>    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/8','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="Профил">    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/14','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="ЛС">    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="document.location.href='/index/10'; return false;" value="Изход">    
    </div>    

    <?if($IS_NEW_PM$)?><script type="text/javascript">function flashit(id,cl){var c=document.getElementById(id);if (c.style.color=='red'){c.style.color=cl;}else {c.style.color='red';}}setInterval("flashit('upml2','')",500)</script><?endif?>    

    <script language=javascript type=text/javascript>    
    function openOnClick(client_type)    
    {    
    if(client_type=="mail")clientWindow = window.open("$PM_URL$","pmw","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="send")clientWindow = window.open("/index/14-999-0-1","pms","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="options")clientWindow = window.open("/index/11","options","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="users")clientWindow = window.open("$USERS_LIST_URL$","users","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="rules")clientWindow = window.open("/rules.html","rules","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    }    
    </script>    
    <?else?>    
    <br> $LOGIN_FORM$    
    <?endif?></div>


Дано да съм помогнал...
 
cvetioДата: Петък, 2013-10-11, 4:41 PM | Message # 3
Майор
Група: Потребители
Съобщения: 89
Награди: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Проблемът беше в мен. Т.е в браузъра ми.
Не открих точно къде е, но когато смених браузъра се оправиха проблемите
Бях с chrom сега съм с mozila firefox

wink

Добавено (2013-10-11, 4:41 PM)
---------------------------------------------
remixa_m, Благодаря за отделеното време

 
remixa_mДата: Петък, 2013-10-11, 4:42 PM | Message # 4
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
cvetio, Не забравяй да си триеш куките и кеша от време на време smile
 
cvetioДата: Петък, 2013-10-11, 5:08 PM | Message # 5
Майор
Група: Потребители
Съобщения: 89
Награди: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
wink

Добавено (2013-10-11, 5:08 PM)
---------------------------------------------
Gem, ако смяташ, че тази тема няма да е полезна можеш да я изтриеш smile wink

 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем с формата за вход и изход.
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo