Проблем със модул видео - Форум
Вторник, 2017-06-27, 11:55 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем със модул видео (Проблем със модул видео)
Проблем със модул видео
marinov84Дата: Петък, 2013-10-18, 7:00 PM | Message # 1
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Моля някой да помогне!Имам проблем със модул видео значи появяват се 2 вместо 3 колконки и се застъпват един върху друг прозорците на всяко видео
това е сайтами http://svalimp3.ovo.bg/video


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
root4rulezДата: Петък, 2013-10-18, 7:15 PM | Message # 2
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 55
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
задай width & height
 
marinov84Дата: Петък, 2013-10-18, 9:13 PM | Message # 3
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Абе и аз такаси мисля но кой раздел по точно?Кой ред

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
root4rulezДата: Петък, 2013-10-18, 9:43 PM | Message # 4
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 55
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Ето аз как съм си го направил

Code
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tr>
<td width="80%"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Главна<!--</s>--></a> » <!--<s5486>-->Видео<!--</s>-->: <b>$NUM_ENTRIES$</b><?if($HIDDEN_ENTRIES1$)?> $HIDDEN_ENTRIES$<?endif?></td>
<td align="right" style="white-space:nowrap;"><?if($ADD_ENTRY_LINK$)?>[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$"><!--<s6496>-->Add video<!--</s>--></a> ]<?endif?></td>
</tr><tr><td align="right" colspan=2><?if($PAGE_SELECTOR$)?><!--<s3015>-->Страници<!--</s>-->: $PAGE_SELECTOR$<?endif?></td>
</tr>
</table>


http://fifa.ovo.bg/video
 
marinov84Дата: Петък, 2013-10-18, 10:06 PM | Message # 5
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
несеполучи със този код

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
root4rulezДата: Петък, 2013-10-18, 10:37 PM | Message # 6
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 55
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Да не би от дизайна да е нещо , нещо в css
 
marinov84Дата: Петък, 2013-10-18, 10:56 PM | Message # 7
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Ами незнам вече откакво е до преди няколко дена си беше оксъс същия диайн.Каквому стана наидея си нямам

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
root4rulezДата: Петък, 2013-10-18, 11:15 PM | Message # 8
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 55
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Някакви нови скриптове да си слагал
 
marinov84Дата: Събота, 2013-10-19, 8:59 AM | Message # 9
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
да мхам ги и пак са6тата работа

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
root4rulezДата: Събота, 2013-10-19, 10:33 PM | Message # 10
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 55
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
А пробва ли да зададеш Максимална дължина за заглавие:

Code
<a href="$ENTRY_URL$"><?if(len($TITLE$)>15)?><?substr($TITLE$,0,13)?>...<?else?>$TITLE$<?endif?>
 
marinov84Дата: Неделя, 2013-10-20, 1:09 PM | Message # 11
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Пробвах.Какво ли непробвах мозъками изпуши.

Добавено (2013-10-20, 1:09 PM)
---------------------------------------------
root4rulez, Благодаря за указаната помощ!Най после го оправих проблема изтърках два реда който незнам каква точно работа вършат но е важно че се оправи става дума за тези редове

</script><!-- MODULE TM best sellers -->
<div id="tmbestsellers" class="home_products">


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем със модул видео (Проблем със модул видео)
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo