Как да направя това ... - Форум
Четвъртък, 2017-05-25, 11:48 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Как да направя това ...
Как да направя това ...
MuLtImAДата: Неделя, 2013-12-01, 1:40 PM | Message # 1
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 7
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравейте отново, :Д може ли да ми кажете как да сложа на началната страница да се виждат последните теми в форума ... ако изобщо може ?

smile
 
remixa_mДата: Неделя, 2013-12-01, 2:24 PM | Message # 2
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
MuLtImA, през информер
 
MuLtImAДата: Неделя, 2013-12-01, 3:13 PM | Message # 3
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 7
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote remixa_m ()
MuLtImA, през информер


Благодаря ти, а мога ли да му променя вида ... например да изглежда като на този сайт http://www.regal-gaming.info/ ( не е реклама )
 
AtlantisДата: Неделя, 2013-12-01, 6:29 PM | Message # 4
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 131
Награди: 6
Репутация: 8
Статус: Offline

  • Статистика эа форум табличен вид
  • Установка:
    Отиваме в КП -- Дизайн -- Форум -- Общ вид страници форум и след $.BODY$ поставяме код: или кадето искаме да се вижда статистиката
    <br><table class="gTable" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%">
    <tbody>
    <tr>
    <td class="gTableTop" colspan="5">Статистика Форум</td></tr>
    <tr>
    <td class="gTableSubTop" width="25%">Последно обновлени теми</td>
    <td class="gTableSubTop" width="25%">Най популярни теми</td>
    <td class="gTableSubTop" width="25%">Най активни</td>
    <td class="gTableSubTop" width="25%">Нови участници</td></tr>
    <tr>
    <td class="gTableBody1" style="PADDInG-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px">$MYINF_34$</td>
    <td class="gTableBody1" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px">$MYINF_35$</td>
    <td class="gTableBody1" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px">$MYINF_36$</td>
    <td class="gTableBody1" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 10px">$MYINF_37$</td></tr></tbody></table>

    Създаваме информер:
    1.Последно обновени теми
    [ Форум · Материали · Последно обновлени теми · Материали: 10 · Колонки: 1 · Дължина заглавие: 12 ]
    В шаблон информер поставляме:

    <table style="padding: 2.5px 0pt;" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tbody><tr><td align="left"><img src="http://www.csomsk.ru/23-11-10/8.gif"> <a href="$THREAD_URL$">$THREAD_TITLE$</a></td>
    <td align="right"><span>Одговори [ $REPLIES$ ]<br></span></td>
    </tr></tbody></table>

    2. Най популярни теми
    [ Форум · Материали · Най популярни теми · Материали: 10 · Колонки: 1 ·Дължина заглавие : 12 ]
    В шаблон информер поставляме:

    <table style="padding: 2.5px 0pt;" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tbody><tr><td align="left"><img src="http://www.csomsk.ru/23-11-10/8.gif"> <a href="$THREAD_URL$">$THREAD_TITLE$</a></td>
    <td align="right"><span>Одговори [ $REPLIES$ ]<br></span></td>
    </tr></tbody></table>

    3. Кол. сообщения в форум
    [ Пользователи · Материали · Кол. сообщения в форума · Материали: 10 · Колонки: 1 ]
    В шаблон информер поставляме:

    <table style="padding: 2.5px 0pt;" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tbody><tr><td align="left"><img src="http://www.csomsk.ru/23-11-10/8.gif"> <a href="$PROFILE_URL$">$USERNAME$</a></td>
    <td align="right">Постове [ $FORUM_POSTS$ ]</td>
    </tr></tbody></table>

    4.Последни полэватели
    [ Пользватели · Материали · Дата регистрации D · Материали: 10 · Колонки: 1 ]
    В шаблон информер поставляме:

    <table style="padding: 2.5px 0pt;" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tbody><tr><td align="left"><img src="http://www.csomsk.ru/23-11-10/8.gif"> <a href="$PROFILE_URL$">$USERNAME$</a></td><td align="right">Дата [ $REG_DATE$ ]</td>
    </tr></tbody></table>


дано съм помогнал cool успех


http://atlantis.runhosting.com
http://hap.ucoz.com
http://atlantis.ovo.bg
http://fan1atlantis.wordpress.com


Съобщението е редактирано от Atlantis - Неделя, 2013-12-01, 6:31 PM
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Как да направя това ...
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo