как да сложa търсачка в модул видео - Форум
Петък, 2017-06-23, 1:20 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » как да сложa търсачка в модул видео
как да сложa търсачка в модул видео
remixa_mДата: Петък, 2013-12-20, 5:29 PM | Message # 1
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
как да сложa търсачка в модул видео и къде да я монтирам в сайта?
 
marinov84Дата: Петък, 2013-12-20, 10:16 PM | Message # 2
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Погледни това

http://help.ovo.bg/load....1-0-141


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
remixa_mДата: Петък, 2013-12-20, 10:26 PM | Message # 3
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
marinov84, това за css някъде в кода ли трябва да го сложа или отделно от кода?и това за 1 точка къде трябва да го поставя?
 
marinov84Дата: Събота, 2013-12-21, 3:08 PM | Message # 4
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
1. След < /head> поставяме:
<script type="text/javascript" src="http://xn--g1acecr2a.xn--p1ai/avtorstvo/scripts/poisk.js"></script>


2.CSS се постявя във контрол панел-персонализиране на дизайна-стол таблици css
отначало или във края на целия код


3.Копираш си кода и гопоставяш там където искаш да се вижда търсачката

Или просто постави стандартната търсачка за по лесно
$SEARCH_FORM$

Добавено (2013-12-21, 3:08 PM)
---------------------------------------------
Сегакатоти разгледах сайта и тествах търсачкатати неоткрих проблем бачкаси

Прикачвания: 7990568.png(130Kb) · 2884020.png(130Kb)


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
remixa_mДата: Събота, 2013-12-21, 8:09 PM | Message # 5
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
marinov84, за модул видео не излизат резултатите аз за там искам да ми търси smile
 
marinov84Дата: Събота, 2013-12-21, 8:59 PM | Message # 6
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
излизат поне примен излязоха

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
oziris811Дата: Събота, 2013-12-21, 9:14 PM | Message # 7
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Най-лесно и бързо би било да си сложиш модулната търсачка. Ще търси само в раздела в, които си. Например, ако си в раздел видео и я ползваш ще търси само в него. Ако пък си в раздел новини ще търси само в него.
Направи си от конструктора нов блок озаглави го търсачка и в него сложи този код: $MODULE_SEARCH_FORM$
На обикновената търсачка са и необходими от 2-4 дни (или нещо подобно) , за да индексира новите записи. Докато на модулната не и трябва никакво време.


Съобщението е редактирано от oziris811 - Събота, 2013-12-21, 9:15 PM
 
remixa_mДата: Неделя, 2013-12-22, 8:51 PM | Message # 8
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
oziris811, нещо не ми излиза търсачката ...
 
oziris811Дата: Неделя, 2013-12-22, 9:03 PM | Message # 9
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Не виждам да си направил нов блок.
 
remixa_mДата: Неделя, 2013-12-22, 9:08 PM | Message # 10
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
излезна благодаря много smile
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » как да сложa търсачка в модул видео
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo