Поставяне на бутон изтегли - Форум
Петък, 2017-04-28, 11:07 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Поставяне на бутон изтегли (Помощ)
Поставяне на бутон изтегли
bogiborisovДата: Неделя, 2014-02-09, 2:02 AM | Message # 1
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 112
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравейте. Искам да поставя ето този бутон http://webuilder.info/load....-0-2496 в модул видео. Кода от скрипта го поставих във вид материал видео, за да излезне бутона. Ето така се получи в сайта ми както исках videoshare.ucoz.com/
Но въпросът ми е как и откъде с хипервръзка на всеки бутон да добавя линк, за да може да се изтегли песента?
Като съм сложил тези бутони как да добавям връзка към тях, като натиснат бутона срещу всеки клип и да ги отвежда към линка за теглене? Извинете за глупавия въпрос. Благодаря Ви.


Съобщението е редактирано от bogiborisov - Неделя, 2014-02-09, 3:20 PM
 
AtlantisДата: Неделя, 2014-02-09, 2:45 AM | Message # 2
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 131
Награди: 6
Репутация: 8
Статус: Offline
Ето ти код редактираш Url и поставяш

<a href="url хипервръэка"><img src="url на иэображението на бутона " alt="some_text"></a>


http://atlantis.runhosting.com
http://hap.ucoz.com
http://atlantis.ovo.bg
http://fan1atlantis.wordpress.com
 
bogiborisovДата: Неделя, 2014-02-09, 1:23 PM | Message # 3
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 112
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Благодаря ти. Аз вече се справих. Ето този код за бутона

Code
<style type="text/css">
.download {background:url('http://webuilder.info/ucoz/1/GQB0i.png');width:200px;height:50px;overflow:hidden;margin:0;-webkit-border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
border-radius: 5px;}
.download a, .download a:hover {color:rgba(255,255,255,0.6);font-size:18px;font-family:Arial;display:block;padding:14px;text-decoration:none;text-align:left;font-weight:normal;margin:0;}
.download a span {color:#FFF}
</style><div class="download"><a href="#"><span>Скачать</span> ($FILE_SIZE$)</a></div>


Само тази част от скрипта href="#" като на мястото на # заместих с кода $OTHER1$ и вече в допълнително поле 1 добавям линка за сваляне към песента, но трябва да е включена опцията допълнително поле.


Съобщението е редактирано от bogiborisov - Неделя, 2014-02-09, 1:27 PM
 
oziris811Дата: Понеделник, 2014-02-10, 5:22 PM | Message # 4
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Добре ще е да сложиш на линка един таг blank, за да може при кликане на свали да не зарежда в същата страница а да отваря нов подпрозорец. Така посетителя ще оставя в твоя сайт. А не както сега след сваляне да трябва да се връща в сайта ти.

<a target="_blank" href="=">Свали</a>


Съобщението е редактирано от oziris811 - Понеделник, 2014-02-10, 5:22 PM
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Поставяне на бутон изтегли (Помощ)
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo