Title при смяна на дизайн - Форум
Петък, 2017-04-28, 11:17 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Title при смяна на дизайн
Title при смяна на дизайн
remixa_mДата: Четвъртък, 2014-03-27, 7:26 PM | Message # 1
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Защо,като сменя дизайна на Title ми излиза самия сайт,а не каквото съм написал при общите настройки?

Добавено (2014-03-27, 7:26 PM)
---------------------------------------------
Имам и още 1 въпрос да не отварям нова тема : Как мога да сменя favicon и да ми се показва през Opera и при всички други браузъри?

 
oziris811Дата: Събота, 2014-03-29, 0:54 AM | Message # 2
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Относно favicona при мен е така (с хром и мозила се вижда - не ползвам опера така, че не знам)
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="http://LINK KAM SAITA/favicon.ico">
Този код слагаш във head във ВСИЧКИ шаблони, които съдържат HEAD

Другият ти въпрос е неясен и не го разбирам. Поствай снимки.
 
remixa_mДата: Събота, 2014-03-29, 12:06 PM | Message # 3
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Пробвах с този код,където го прати и пак същото излиза на favicon-a.По другия въпрос,ето и снимка
Прикачвания: 3958637.jpg(97Kb)
 
oziris811Дата: Събота, 2014-03-29, 6:05 PM | Message # 4
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
За title промени кода $SITE_NAME$ в страници на сайта и на другите места с текст избран от теб.
Относно favicona погледнах ти сайта и не виждам да си сложил кода. Погледнах началната ти и форума кода го няма.
 
remixa_mДата: Събота, 2014-03-29, 7:15 PM | Message # 5
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Favicon-а го оправих.

Quote oziris811 ()
За title промени кода $SITE_NAME$ в страници на сайта и на другите места с текст избран от теб.


Toва не можах да го намеря.

Code
<html>
<head>
   
  <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="http://spiritlifetraining.com/wp-content/uploads/2011/03/mp3icon.jpg">  
   
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"/>
  <link rel="stylesheet" href="http://mp3-online.ovo.bg/_st/my.css" type="text/css"/>
</head>
<body id="body">
<script type="text/javascript" src="http://info.template-help.com/files/ie6_warning/ie6_script_other.js"></script>
<div class="wrapper-light">
  <div class="main">
  <div class="wrapper1-top-left">
  <div class="wrapper1-top-right">
  <div class="wrapper1-bottom-left">
  <div class="wrapper1-bottom-right clear">
  <div class="wrapper1-indent">
  <div class="clear">
  $GLOBAL_AHEADER$

  <div id="content" class="clear">
  <div class="content-border-left">
  <div class="content-border-right clear">
  <div class="content-indent">
  <div class="clear">
  <!-- <middle> -->
  <div id="right">
  <div class="right-indent">
  <?if($SEARCH_FORM$)?>
  <div class="wrapper-search module">
  <div class="boxTitle">
  <div class="boxTitle-bg">
  <h3>Search</h3>
  </div>
  <form method="get" action="/search/">
  <div class="search">
  <div class="search-input">
  <input type="text"
  onfocus="if(this.value=='Search...') this.value='';"
  onblur="if(this.value=='') this.value='Search...';"
  value="Search..."
  class="inputbox" alt="Search"
  maxlength="20"
  id="mod_search_searchword"
  name="q">
  </div>
  <div class="search-button">
  <input type="image"
  onclick="this.form.searchword.focus();"
  src="/img/2.gif" class="button"
  value="Search"/>
  </div>
  </div>
  </form>
  </div>
  <div class="clear"></div>
  </div>
  <?endif?>
  $GLOBAL_CLEFTER$
  </div>
  </div>

  <div id="container">
  <!-- <body> -->$CONTENT$<!-- </body> -->
  </div>
  <!-- </middle> -->
  </div>
  </div>
  </div>
  </div>
  </div>
  $GLOBAL_BFOOTER$
  </div>
  </div>
  </div>
  </div>
  </div>
  </div>
  </div>
</div>
</body>
</html>


Това е кода.
 
oziris811Дата: Събота, 2014-03-29, 8:03 PM | Message # 6
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Ами ти го нямаш. Поствам моя код (не целия) от стр. на сайта. Виж след head. Добави си го сам.

Code
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8;charset=utf-8">
<title>$SITE_NAME$ -= $MODULE_NAME$ =-</title>
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/my.css" />
<script type="text/javascript">var homeurl="$HOME_PAGE_LINK$";</script>
 
remixa_mДата: Събота, 2014-03-29, 10:22 PM | Message # 7
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
А в форума пак ли същия код да добавя или...?
 
oziris811Дата: Събота, 2014-03-29, 10:26 PM | Message # 8
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Да. И там работи $SITE_NAME$ , но може да добавиш и $FORUM_TITLE$ (което е име на тага <title> )

Съобщението е редактирано от oziris811 - Събота, 2014-03-29, 10:27 PM
 
remixa_mДата: Събота, 2014-03-29, 10:33 PM | Message # 9
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Добре,мерси.Стана!
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Title при смяна на дизайн
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo