Форма за вход - Форум
Петък, 2017-04-28, 11:17 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Форма за вход
Форма за вход
remixa_mДата: Неделя, 2014-05-18, 10:19 AM | Message # 1
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Проблема е,че като добавя този код
Code
style>   
   .forma {width:100%;font:11px tahoma;}   
   .login {border:1px solid rgb(119, 119, 119);margin-top:3px;margin-bottom:2px;color: rgb(119, 119, 119);}   
   .vod {border:1px solid #ccc; background:#eaeaea;color: #7d7d7d;;font:11px Tahoma;padding:5px;}   
   .vodd {background:#eaeaea;color: #7d7d7d;;font:11px Tahoma;padding:5px;border:1px solid #ccc;}   
   .vxod input{background:#f7f7f7;border:1px solid #ccc;height:38px;margin:-6px -6px -6px 0;font-weight:bold;text-shadow:1px 1px 0 #fff;color:#7d7d7d;}   
   .vxod input:hover {background:#fff;}   
   .forma a {text-decoration:none;color:#7d7d7d;}   
   .forma a:hover {color:#000;}   

     
   </style>  
ми се бъгва контейнера.как мога да го оправя,че да не ми се бъгва?
 
oziris811Дата: Вторник, 2014-05-20, 1:29 AM | Message # 2
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Ако си копирал точно кода в този има не затворен таг в началото трябва да е <style>
 
remixa_mДата: Вторник, 2014-05-20, 1:29 PM | Message # 3
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
oziris811, сложих 1 друг код и пак ми е бъгнат контейнера контейнера

Това е кода :

Code
<?if($USER_AVATAR_URL$)?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="$USER_AVATAR_URL$"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?else?><?if($USER_LOGGED_IN$)?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="http://kinoplus.ovo.bg/EnMay/no-avatar.jpg"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?else?><img class="userAvatar" title="$USERNAME$" src="http://kinoplus.ovo.bg/EnMay/no-avatar.jpg"style="margin-right: 7px; -moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px; border: 3px solid rgb(224, 169, 19);" border="0"><?endif?><?endif?>    

    <?if($USER_LOGGED_IN$)?>    

    <div align="center">Влезли сте като: <b><span style="color:#1aa6e7">$USERNAME$</span></b> <br />    
    IP Адрес: <span style="color:#1aa6e7"><b>$IP_ADDRESS$</b></span> <br />    
    Група: <span style="color:#1aa6e7"><b>$USER_GROUP$</b></span> <br />    
    Лични съобщения: <span style="color:#1aa6e7"><b>$UNREAD_PM$</b></span></p>    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/8','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="Профил">    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/14','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="ЛС">    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="document.location.href='/index/10'; return false;" value="Изход">    
    </div>    

    <?if($IS_NEW_PM$)?><script type="text/javascript">function flashit(id,cl){var c=document.getElementById(id);if (c.style.color=='red'){c.style.color=cl;}else {c.style.color='red';}}setInterval("flashit('upml2','')",500)</script><?endif?>    

    <script language=javascript type=text/javascript>    
    function openOnClick(client_type)    
    {    
    if(client_type=="mail")clientWindow = window.open("$PM_URL$","pmw","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="send")clientWindow = window.open("/index/14-999-0-1","pms","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="options")clientWindow = window.open("/index/11","options","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="users")clientWindow = window.open("$USERS_LIST_URL$","users","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="rules")clientWindow = window.open("/rules.html","rules","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    }    
    </script>    
    <?else?>    
    <br> $LOGIN_FORM$    
    <?endif?></div>


Съобщението е редактирано от remixa_m - Вторник, 2014-05-20, 1:34 PM
 
AtlantisДата: Вторник, 2014-05-20, 3:51 PM | Message # 4
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 131
Награди: 6
Репутация: 8
Статус: Offline
remixa_m

Привет кода си работи тествах го има друга причина эа бъгването


http://atlantis.runhosting.com
http://hap.ucoz.com
http://atlantis.ovo.bg
http://fan1atlantis.wordpress.com
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Форма за вход
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo