помощ пак таз картинка фавикон - Форум
Петък, 2017-04-28, 11:13 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 212»
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » помощ пак таз картинка фавикон
помощ пак таз картинка фавикон
ivka0808Дата: Четвъртък, 2015-01-22, 9:50 AM | Message # 1
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
как да сменя картинката фавикон на сайта ми със тази http://icons.iconarchive.com/icons....con.png
когато записам във мениздъра не се показва така както съм го преименувала в компа а ми показва следното име favicon.ico.ico
http://smile.ovo.bg/favicon.ico.ico

Добавено (2015-01-22, 9:50 AM)
---------------------------------------------
пробвах с тоз код като заместя

<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://Вашият сайт/favicon.ico."> НЕ СТАВАААА

 
marinov84Дата: Петък, 2015-01-23, 0:45 AM | Message # 2
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Пробвай със този код и го сложи преди <body>
<link rel="shortcut icon" href="http://icons.iconarchive.com/icons/custom-icon-design/round-world-flags/512/Bulgaria-icon.png" />


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
ivka0808Дата: Петък, 2015-01-23, 1:45 PM | Message # 3
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
а къде се поставя кода biggrin ако може да отг.

Добавено (2015-01-23, 1:45 PM)
---------------------------------------------
в Редактор на стр
после тук нали Персонализиране дизайна на модула
и след това ?????????????????????????????

 
marinov84Дата: Петък, 2015-01-23, 7:17 PM | Message # 4
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline

Добавено (2015-01-23, 7:17 PM)
---------------------------------------------
За отделните модули пак слагаш кода преди тага <body> или веднага след </head>

Прикачвания: 9616830.png(215Kb)


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
ivka0808Дата: Петък, 2015-01-23, 9:50 PM | Message # 5
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Ok благодаря ви за уточненията ще пробвам и ще съобща дали се е получило

Добавено (2015-01-23, 9:50 PM)
---------------------------------------------
След </head> сложих кода навсъкеде къдет пишеше това и във посоченото място но пак не се получи
Какво ли пак обърках

 
marinov84Дата: Петък, 2015-01-23, 11:28 PM | Message # 6
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Копирали кода точно както ти го дадох?Понеже твоя код който си въвел не е затворен.

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
ivka0808Дата: Понеделник, 2015-01-26, 1:04 PM | Message # 7
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote marinov84 ()
Полковник

Копирали кода точно както ти го дадох?Понеже твоя код който си въвел не е затворен.

да копнах го сложих го и нищо sad
 
marinov84Дата: Понеделник, 2015-01-26, 2:08 PM | Message # 8
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Я направи снимки и я публикувай да видя как си го монтирал кода

Добавено (2015-01-26, 2:08 PM)
---------------------------------------------
Сега погледнах този сайт http://smile.ovo.bg/ ако става дума за него изобщо неси поставила кода там където ти казах!


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
ivka0808Дата: Вторник, 2015-01-27, 10:27 AM | Message # 9
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
да за този става въпрос четвъртък ще направя снимка къде го сложих

Добавено (2015-01-27, 10:27 AM)
---------------------------------------------
защото ся съм от компа на училище и във вкъщи със таблет работя а и четвъртък мисля че ще мога да пратя снимка на кода където го сложих или направо да изпратя всичко +кода.

 
marinov84Дата: Вторник, 2015-01-27, 2:45 PM | Message # 10
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Quote ivka0808 ()
да за този става въпрос четвъртък ще направя снимка къде го сложих

Добавено (2015-01-27, 10:27 AM)
---------------------------------------------
защото ся съм от компа на училище и във вкъщи със таблет работя а и четвъртък мисля че ще мога да пратя снимка на кода където го сложих или направо да изпратя всичко +кода.


Направо ми прати кода!Или ако искаш ми дай на личен данните за вход във панелати задати сложа кода.


Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
ivka0808Дата: Четвъртък, 2015-01-29, 9:24 AM | Message # 11
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>$SITE_NAME$ - $MODULE_NAME$</title>
<?$META_DESCRIPTION$?>
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/.s/src/css/807.css" />
</head>
<body>
$ADMIN_BAR$

<div class="wrap">
$GLOBAL_AHEADER$
<?if($MODULE_ID$='forum')?><table class="forum-table"><tr><td class="forum-block"><?endif?>
<!-- <middle> -->
<table class="main-table">
<tr>
<td class="content-block">
<?if($MODULE_URL$)?><h1>$MODULE_NAME$</h1><?endif?>
<!-- <body> -->$CONTENT$<!-- </body> -->
</td>
<td class="side-block">
$GLOBAL_CLEFTER$
</td>
</tr>
</table>
<!-- </middle> -->
<?if($MODULE_ID$='forum')?></td></tr></table><?endif?>
$GLOBAL_BFOOTER$
</div>

</body>
</html>

ето и всичко от СТРАНИЦА НА САЙТА изтрих кода за да не объркам всичко да заеш

Добавено (2015-01-29, 9:24 AM)
---------------------------------------------
<html>
<head><link rel="shortcut icon" href="http://icons.iconarchive.com/icons/custom-icon-design/round-world-flags/512/Bulgaria-icon.png" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>$SITE_NAME$ - $MODULE_NAME$</title>
<?$META_DESCRIPTION$?>
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/.s/src/css/807.css" />
</head><link rel="shortcut icon" href="http://icons.iconarchive.com/icons/custom-icon-design/round-world-flags/512/Bulgaria-icon.png" />
<link rel="shortcut icon" href="http://icons.iconarchive.com/icons/custom-icon-design/round-world-flags/512/Bulgaria-icon.png" /> <body>
$ADMIN_BAR$

<div class="wrap">
$GLOBAL_AHEADER$
<?if($MODULE_ID$='forum')?><table class="forum-table"><tr><td class="forum-block"><?endif?>
<!-- <middle> -->
<table class="main-table">
<tr>
<td class="content-block">
<?if($MODULE_URL$)?><h1>$MODULE_NAME$</h1><?endif?>
<!-- <body> -->$CONTENT$<!-- </body> -->
</td>
<td class="side-block">
$GLOBAL_CLEFTER$
</td>
</tr>
</table>
<!-- </middle> -->
<?if($MODULE_ID$='forum')?></td></tr></table><?endif?>
$GLOBAL_BFOOTER$
</div>

</body><link rel="shortcut icon" href="http://icons.iconarchive.com/icons/custom-icon-design/round-world-flags/512/Bulgaria-icon.png" />
</html>
ето така поставих кода

 
marinov84Дата: Четвъртък, 2015-01-29, 7:03 PM | Message # 12
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 240
Награди: 9
Репутация: 7
Статус: Offline
Пратил съм ти съобщение

Сваляй само най новата музика първо при нас!
http://svalimp3.ovo.bg
Вашият хостинг приятел
http://hostingbg.ovo.bg
 
ivka0808Дата: Петък, 2015-01-30, 10:52 AM | Message # 13
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 36
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
ВИДЯХ ГО
 
DJ-SVILENДата: Петък, 2015-01-30, 1:10 PM | Message # 14
Майор
Група: Потребители
Съобщения: 85
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
здр ивка ако още неси се оправила с този проблем ми пиши на лична има и по лесен начин и то без код
 
Administrator8109Дата: Събота, 2015-01-31, 5:29 PM | Message # 15
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 2
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
KAK BEZ KOT MOJE LI DA KAJETE
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » помощ пак таз картинка фавикон
Страница 1 от 212»
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo