Скрипт подай жалба - Форум
Понеделник, 2017-06-26, 11:48 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Скрипт подай жалба (малко помощ)
Скрипт подай жалба
oziris811Дата: Петък, 2012-08-31, 3:32 PM | Message # 1
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Новая форма жалобы в трех темах через ЛС
Здравейте. Намерих си един интересен скрипт. Казва се "подай жалба". Успявам да го поставя. Функцията му е, че при подаване на жалба админа получава ЛС със линк към съответния проблемен запис и точно какво му. Проблема ми е, че не получавам ЛС. Ще постна тук двата кода за скрипта и ако има някой, които разбира и види грешка в скрипта то нека пиши.

На стр. с пълния тескт и записите към него в HEAD поставяте:

Code
<script>    
   function no(){var s,message,hrf; hrf = window.location.href;    
   s=document.getElementById('value_group').value;    
   message="[color=green]Уважаемый администратор![/color][br]Я заметил,что материал [url=$ENTRY_URL$][b]$ENTRY_TITLE$[/b][/url] оформлен не по правилам. Прошу вас разобраться и исправить материал"    
   $.post('/index/', {s: s,subject: 'Жалоба на материал)',message: message,a: 18}, function(data){var rs = $('cmd[t="eMessage"][p="innerHTML"]',data).text();_;});    
   dalert('Сообщение успешно отправлено!')}    
   function none(){var s,message,hrf; hrf = window.location.href;    
   s=document.getElementById('value_group').value;    
   message="[color=green]Уважаемый администратор![/color][br]Я заметил,что ссылка на файл в материале [url=$ENTRY_URL$][b]$ENTRY_TITLE$[/b][/url] битая. Прошу вас разобраться и исправить материал"    
   $.post('/index/', {s: s,subject: 'Жалоба на материал)',message: message,a: 18}, function(data){var rs = $('cmd[t="eMessage"][p="innerHTML"]',data).text();_;});    
   dalert('Сообщение успешно отправлено!')}    
   function rip(){var s,message,hrf; hrf = window.location.href;    
   s=document.getElementById('value_group').value;    
   message="[color=green]Уважаемый администратор![/color][br]Материал [url=$ENTRY_URL$][b]$ENTRY_TITLE$[/b][/url] нарушает авторские права. Прошу вас разобраться и исправить материал"    
   $.post('/index/', {s: s,subject: 'Жалоба на материал)',message: message,a: 18}, function(data){var rs = $('cmd[t="eMessage"][p="innerHTML"]',data).text();_;});    
   dalert('Сообщение успешно отправлено!')}    
   </script>   
   <script type="text/javascript" src="http://ucozon.ru/SCRIN5/mzhaloba.js"></script>


Точно под предишния код поставяте:

Code
<input id="value_group" value="Ник Администратора" type="hidden">


На стр. където искате да видите опцията "Подай жалба" поставяте:

Code
<a href="javascript:zhaloba();" >Пожаловаться на материал</a>


Заменете Ник Администратора с ника на човека, при когото да идват ЛС


Съобщението е редактирано от oziris811 - Петък, 2012-08-31, 9:55 PM
 
breakerДата: Петък, 2012-08-31, 9:48 PM | Message # 2
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 68
Награди: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
oziris811, този скрипт и при мен не работи. Но аз намерих друг, по-добър от този ,тествал съм го и работи! До няколко дена ще добавя материал в help.ovo.bg за скрипта. Има нужда от малка редакция само. smile

ъъъъм... таковата

Съобщението е редактирано от breaker - Петък, 2012-08-31, 9:49 PM
 
oziris811Дата: Петък, 2012-08-31, 9:54 PM | Message # 3
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Quote (breaker)
oziris811, този скрипт и при мен не работи. Но аз намерих друг, по-добър от този ,тествал съм го и работи! До няколко дена ще добавя материал в help.ovo.bg за скрипта. Има нужда от малка редакция само


Браво и мерси. Чакам с нетърпение.
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Скрипт подай жалба (малко помощ)
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo