Проблем с Halloween script - Форум
Понеделник, 2017-06-26, 11:50 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем с Halloween script
Проблем с Halloween script
yetiДата: Понеделник, 2012-10-29, 0:56 AM | Message # 1
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 154
Награди: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
http://avatars-bg.org/index/proba/0-35

Проблема е че на хром и мозила не се движат, а седят в горния десен ъгъл. Иначе с IE всичко е нормално. Ако някои може да помогне. Мерси предварително.

Code

<!-- Copy and paste between <HEAD>  and  </HEAD> in your HTML -->

<script language="JavaScript1.2">
<!--
   /**
   ** Bats - Halloween -  JavaScript  
   ** This script and many more are free at
   ** http://rainbow.arch.scriptmania.com/scripts/
   */
Bat=new Image();

//////////CONFIGURE THE BATs SCRIPT HERE//////////////////

Bat.src="bat_1.gif";  // Specify path to your bat image
amount=3;  // Number of Bats, minimum must be 3
dismissafter=20;  // Seconds after which Bats should disappear, in seconds
step=0.3;  // Animation speed (smaller is slower)

//////////DO NOT EDIT PAST THIS LINE//////////////////

Xpos=700;  //Bats x coordinates, in pixel
Ypos=200;  //Bats y coordinates, in pixel

var ns6=document.getElementById&&!document.all
bats=new Array(3)
if (document.layers){
for (i=0; i < amount; i++)  
{document.write("<layer name=n"+i+" left=0 top=-50><a href='http://rainbow.arch.scriptmania.com'><img src='"+Bat.src+"' name='nsi' width=69 height=60 border=0></a></layer>")}
}
else if (document.all||ns6){
document.write('<div id="out" style="position:absolute;top:0;left:0"><div id="in" style="position:relative">');
for (i=0; i < amount; i++){
if (document.all)
document.write('<a href="http://rainbow.arch.scriptmania.com"><img src="'+Bat.src+'" id="msieBats" style="position:absolute;top:-50;left:0" border=0></a>')
else
document.write('<a href="http://rainbow.arch.scriptmania.com"><img src="'+Bat.src+'" id="ns6Bats'+i+'" width=69 height=60 style="position:absolute;top:-50;left:0" border=0></a>')
}
document.write('</div></div>');
}

yBase=xBase=currStep=a_count=0;
b_count=1;
c_count=2;
d_count=3;
move=1;
if (document.layers||ns6){
yBase=window.innerHeight/3;
xBase=window.innerWidth/6;
if (document.layers)
window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);

}
if (document.all){
yBase = window.document.body.offsetHeight/3;
xBase = window.document.body.offsetWidth/6;
}

function dismissBat(){
clearInterval(flyBat)
if (document.layers){
for (i2=0; i2 < amount; i2++){
document.layers['n'+i2].visibility="hide"
}
}
else if (document.all)
document.all.out.style.visibility="hidden"
else if (ns6)
document.getElementById("out").style.visibility="hidden"
}

if (document.layers){
for (i=0; i < amount; i++)
document.layers['n'+i].document.images['nsi'].src=Bat.src
}
else if (document.all){
for (i=0; i < amount; i++)
document.all.msieBats[i].src=Bat.src
}
else if (ns6){
for (i=0; i < amount; i++)
document.getElementById("ns6Bats"+i).src=Bat.src
}

function Animate(){
a_count+=move;
b_count+=move;
c_count+=move;
currStep+=step;
if (a_count >= bats.length) a_count=0;
if (b_count >= bats.length) b_count=0;
if (c_count >= bats.length) c_count=0;
if (document.layers){
for (i=0; i < amount; i++) {
   var NewL="n"+i
   document.layers[NewL].top = Ypos+yBase*Math.sin(((currStep)+i*3.7)/4)*Math.cos((currStep+i*35)/10)
   document.layers[NewL].left =Xpos+xBase*Math.cos(((currStep)+i*3.7)/4)*Math.cos((currStep+i*35)/62)
   }
}

if (document.all){
for (i=0; i < amount; i++){
   document.all.msieBats[i].style.pixelTop = Ypos+yBase*Math.sin(((currStep)+i*3.7)/4)*Math.cos((currStep+i*35)/10)
   document.all.msieBats[i].style.pixelLeft =Xpos+xBase*Math.cos(((currStep)+i*3.7)/4)*Math.cos((currStep+i*35)/62)
  }
}

if (ns6){
for (i=0; i < amount; i++){
   document.getElementById("ns6Bats"+i).style.top = Ypos+yBase*Math.sin(((currStep)+i*3.7)/4)*Math.cos((currStep+i*35)/10)
   document.getElementById("ns6Bats"+i).style.left =Xpos+xBase*Math.cos(((currStep)+i*3.7)/4)*Math.cos((currStep+i*35)/62)
  }
}

}
flyBat=setInterval('Animate()',30);
setTimeout("dismissBat()",dismissafter*1000)
//-->
</script>


Гарвана - Метъл магазин
Безплатен каталога за OVO.BG сайтове

Не цъкай
 
oziris811Дата: Понеделник, 2012-10-29, 8:17 PM | Message # 2
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Аз съм с мозила 17 и бетата на мозила Aurora. Ако говориш за прилепите при мен се движат. Показват се горе в средата и се движат. Горе в ляво има неподвижна снимка.

Прикачвания: 9399878.png(108Kb)


Съобщението е редактирано от oziris811 - Понеделник, 2012-10-29, 11:31 PM
 
yetiДата: Понеделник, 2012-10-29, 10:14 PM | Message # 3
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 154
Награди: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Да за прилепите става дума, при мен не мърдат и не знам защо. А уж съм с Хром и мозила.

Добавено (2012-10-29, 10:14 PM)
---------------------------------------------
Сега видях че като не съм логнат в сайта не мърдат, ако не съм се показват както трябва.


Гарвана - Метъл магазин
Безплатен каталога за OVO.BG сайтове

Не цъкай
 
oziris811Дата: Понеделник, 2012-10-29, 10:14 PM | Message # 4
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Ок са. Опитай ъпдейт на java.
 
yetiДата: Вторник, 2012-10-30, 0:52 AM | Message # 5
Полковник
Група: Потребители
Съобщения: 154
Награди: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Java-та ми ОК.

Добавено (2012-10-30, 0:52 AM)
---------------------------------------------
Оправих го smile :) smile

Ето това ми е пречило през цялото време

Code
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


Гарвана - Метъл магазин
Безплатен каталога за OVO.BG сайтове

Не цъкай
 
oziris811Дата: Вторник, 2012-10-30, 3:09 PM | Message # 6
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
Не съм много наясно, но този код е за правилната работа на дизайна. Дано не стане някой проблем щом си го махнала.
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Проблем с Halloween script
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo