Поредния проблем :D - Форум
Събота, 2017-06-24, 4:48 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Поредния проблем :D (проблемчееее)
Поредния проблем :D
NiksanaДата: Понеделник, 2012-12-03, 7:23 PM | Message # 1
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 107
Награди: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравейтее отново! biggrin

Преди няколко дена добавях Слаид с картинки в сайта ми но от както го поставих администраторската ми лента изчезнаха опците...
някой зн как да го оправяя ??!



My WebPage
Прикачвания: 7303256.jpg(499Kb)
 
GemДата: Понеделник, 2012-12-03, 9:39 PM | Message # 2
Запознатa с oVo
Група: Администратори
Съобщения: 522
Награди: 20
Репутация: 17
Статус: Offline
Niksana,
коригирала съм кода на слайдера. не би трябвало сега да имаш проблем. ето и теста: http://vililand.ovo.bg/

смени си само кода в html режим редакция:

<link rel="stylesheet" href="/css/style.css" type="text/css" media="screen"/>
<div id="content">
<a class="back" href=""></a>

<div class="rotator">
<ul id="rotmenu">
<li>
<a href="#">КАРТИНКА №1</a>
<div style="display:none;">
<div class="info_image">1.jpg</div>
<div class="info_heading">НАЗВАНИЕ</div>
<div class="info_description">
At vero eos et accusamus et iusto odio
dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium
voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et
quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate
non provident...
<a href="#" class="more">Read more</a>
</div>
</div>
</li>
<li>
<a href="#">КАРТИНКА№2</a>
<div style="display:none;">
<div class="info_image">2.jpg</div>
<div class="info_heading">We serve</div>
<div class="info_description">
At vero eos et accusamus et iusto odio
dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium
voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et
quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate
non provident...
<a href="#" class="more">Read more</a>
</div>
</div>
</li>
<li>
<a href="#">КАРТИНКА№3</a>
<div style="display:none;">
<div class="info_image">3.jpg</div>
<div class="info_heading">Get in touch</div>
<div class="info_description">
At vero eos et accusamus et iusto odio
dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium
voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et
quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate
non provident...
<a href="#" class="more">Read more</a>
</div>
</div>
</li>
<li>
<a href="#">КАРТИНКА№4</a>
<div style="display:none;">
<div class="info_image">4.jpg</div>
<div class="info_heading">We do crazy stuff</div>
<div class="info_description">
At vero eos et accusamus et iusto odio
dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium
voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et
quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate
non provident...
<a href="#" class="more">Read more</a>
</div>
</div>
</li>
<li>
<a href="#">КАРТИНКА №5</a>
<div style="display:none;">
<div class="info_image">5.jpg</div>
<div class="info_heading">Working things</div>
<div class="info_description">
At vero eos et accusamus et iusto odio
dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium
voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et
quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate
non provident...
<a href="#" class="more">Read more</a><a href="rot5">Applications</a>
<div style="display:none;">
<div class="info_image">5.jpg</div>
<div class="info_heading">Working things</div>
<div class="info_description">
At vero eos et accusamus et iusto odio
dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium
voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et
quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate
non provident...
<a href="#" class="more">Read more</a>
</div>
</div>
</li>
</ul>
<div id="rot1">
<img src="" width="800" height="300" class="bg" alt=""/>
<div class="heading">
<h1></h1>
</div>
<div class="description">
<p></p>

</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="reference">
</div>
<!-- The JavaScript -->
<script type="text/javascript" src="http://stock-exchange.ucoz.com/990/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function() {
var current = 1;

var iterate = function(){
var i = parseInt(current+1);
var lis = $('#rotmenu').children('li').size();
if(i>lis) i = 1;
display($('#rotmenu li:nth-child('+i+')'));
}
display($('#rotmenu li:first'));
var slidetime = setInterval(iterate,3000);

$('#rotmenu li').bind('click',function(e){
clearTimeout(slidetime);
display($(this));
e.preventDefault();
});

function display(elem){
var $this = elem;
var repeat = false;
if(current == parseInt($this.index() + 1))
repeat = true;

if(!repeat)
$this.parent().find('li:nth-child('+current+') a').stop(true,true).animate({'marginRight':'-20px'},300,function(){
$(this).animate({'opacity':'0.7'},700);
});

current = parseInt($this.index() + 1);

var elem = $('a',$this);

elem.stop(true,true).animate({'marginRight':'0px','opacity':'1.0'},300);

var info_elem = elem.next();
$('#rot1 .heading').animate({'left':'-420px'}, 500,'easeOutCirc',function(){
$('h1',$(this)).html(info_elem.find('.info_heading').html());
$(this).animate({'left':'0px'},400,'easeInOutQuad');
});

$('#rot1 .description').animate({'bottom':'-270px'},500,'easeOutCirc',function(){
$('p',$(this)).html(info_elem.find('.info_description').html());
$(this).animate({'bottom':'0px'},400,'easeInOutQuad');
})
$('#rot1').prepend(
$('<img/>',{
style : 'opacity:0',
className : 'bg'
}).load(
function(){
$(this).animate({'opacity':'1'},600);
$('#rot1 img:first').next().animate({'opacity':'0'},700,function(){
$(this).remove();
});
}
).attr('src','images/'+info_elem.find('.info_image').html()).attr('width','800').attr('height','300')
);
}
});
</script>


Gem Design Studio
best.ovo.bg Най-добрите сайтове в OVO
help.ovo.bg Уроци, шаблони и скриптове за OVO
 
NiksanaДата: Вторник, 2012-12-04, 0:09 AM | Message # 3
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 107
Награди: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
хехехе Благодаряти много!!! :)) Трепач е само да те попитам от каде да променя времето за което се сменят картинките??

Съобщението е редактирано от Niksana - Вторник, 2012-12-04, 0:09 AM
 
NiksanaДата: Понеделник, 2012-12-10, 1:55 AM | Message # 4
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 107
Награди: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Добре а защо като цъкна на Видео и не се показват картинкитее ?
при теб имало лие такъв бъг ?!



My WebPage
Прикачвания: 6353595.jpg(449Kb)
 
MegaKilledДата: Понеделник, 2012-12-10, 12:02 PM | Message # 5
Генерал-майор
Група: Приятели
Съобщения: 288
Награди: 6
Репутация: 4
Статус: Offline
Niksana, явно не си служил/а добре адреса на видеото/картинките на слайдшоу-то. Погледни дали си адресирал/а правилно видеото/картинките smile

П.П: Всичко излаза при мен.


Съобщението е редактирано от MegaKilled - Понеделник, 2012-12-10, 12:04 PM
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Общи въпроси » Поредния проблем :D (проблемчееее)
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo