Скриптове - Форум
Петък, 2017-04-28, 11:06 AM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Персонализиране на дизайни » Скриптове
Скриптове
THE-RIDERДата: Четвъртък, 2014-03-27, 5:55 PM | Message # 1
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 38
Награди: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Здравейте приятели,

В help.ovo.bg има хубави скриптове, този е един от тях но малко попроменен от мен

Code
<$USER_LOGGED_IN$<script type="text/javascript">   
    window.onload = function StartCenter() {_uWnd.alert('<span style="font-size:16pt">Здравейте, вие сте нерегистриран потребител! Вие не можете да използвате нашият сайт напълно. За да се доволни от него, моля влезте в профила си или се регистрирайте. Няма да бъдете разочаровани. Екипът ще се радва, ако помогнете за развитието! </span><br> <a href=\'/index/3\'><span style="color:red"><span style="font-size:17pt">Регистрация</span></span></a><br><a href=\'/index/1\'><span style="color:red"><span style="font-size:17pt">Вход</span></span></a>','',{w:550,h:250,tm:10000});}   
   </script>


Сега въпросът ми. Може ли да се направи да се появява само когато потребителят не е в профилът си или не е регистриран или да има бутон за затваряне веднага. Защото всеки път е леко дразнещо да ти се появява когато си си в профилът и слизаш в различни страници.


Ако имаш затруднения скайп: copperkawasaki
WebSite - EternalGaming BULGARIA


Съобщението е редактирано от THE-RIDER - Четвъртък, 2014-03-27, 6:00 PM
 
GemДата: Четвъртък, 2014-03-27, 7:27 PM | Message # 2
Запознатa с oVo
Група: Администратори
Съобщения: 522
Награди: 20
Репутация: 17
Статус: Offline
да, може да се направи, просто добави следното:

преди скрипта:
<?if(!$USER_LOGGED_IN$)?>
тук постави скрипта
<?endif?>


Gem Design Studio
best.ovo.bg Най-добрите сайтове в OVO
help.ovo.bg Уроци, шаблони и скриптове за OVO
 
THE-RIDERДата: Четвъртък, 2014-03-27, 9:23 PM | Message # 3
Сержант
Група: Потребители
Съобщения: 38
Награди: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Да стане така или как:
Code
<?endif?> <?if(!$USER_LOGGED_IN$)?> <script type="text/javascript">      
       window.onload = function StartCenter() {_uWnd.alert('<span style="font-size:16pt">Здравейте, вие сте нерегистриран потребител! Вие не можете да използвате нашият сайт напълно. За да се доволни от него, моля влезте в профила си или се регистрирайте. Няма да бъдете разочаровани. Екипът ще се радва, ако помогнете за развитието! </span><br> <a href=\'/index/3\'><span style="color:red"><span style="font-size:17pt">Регистрация</span></span></a><br><a href=\'/index/1\'><span style="color:red"><span style="font-size:17pt">Вход</span></span></a>','',{w:550,h:250,tm:10000});}      
      </script>


Ако не е така моля някои да ме поправи.

-------------

Ако е така както съм го сложил, не става нищо. Аз съм си в профила, а то си показва отново.


Ако имаш затруднения скайп: copperkawasaki
WebSite - EternalGaming BULGARIA


Съобщението е редактирано от THE-RIDER - Четвъртък, 2014-03-27, 9:30 PM
 
AtlantisДата: Четвъртък, 2014-03-27, 10:31 PM | Message # 4
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 131
Награди: 6
Репутация: 8
Статус: Offline
Привет това <?endif?> в края не в началото cool

http://atlantis.runhosting.com
http://hap.ucoz.com
http://atlantis.ovo.bg
http://fan1atlantis.wordpress.com
 
oziris811Дата: Събота, 2014-03-29, 1:00 AM | Message # 5
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 415
Награди: 13
Репутация: 8
Статус: Offline
THE-RIDER, кода е верен. Пропуснал съм да добавя един ендиф.
След </script> добави само това: <?endif?>

ПП - Подмених кода в help.ovo. Не трябва да има проблеми. Тествах.
http://help.ovo.bg/load....-1-0-68


Съобщението е редактирано от oziris811 - Събота, 2014-03-29, 1:07 AM
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Персонализиране на дизайни » Скриптове
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo