Проблем с вход/изход на профила - Форум
Вторник, 2017-06-27, 1:40 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Управление на профила » Проблем с вход/изход на профила
Проблем с вход/изход на профила
breakerДата: Събота, 2013-08-17, 12:14 PM | Message # 1
Лейтенант
Група: Потребители
Съобщения: 68
Награди: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Когато вляза в профила си чрез формата за вход в сайтовете на оvo след това немога да изляза от профила си.Само при мен ли е така или при всички?

ъъъъм... таковата
 
AtlantisДата: Събота, 2013-10-05, 1:08 AM | Message # 2
Подполковник
Група: Потребители
Съобщения: 131
Награди: 6
Репутация: 8
Статус: Offline
Не си саааааааааааам smile smile smile smile май е эа всички

http://atlantis.runhosting.com
http://hap.ucoz.com
http://atlantis.ovo.bg
http://fan1atlantis.wordpress.com
 
remixa_mДата: Сряда, 2013-10-16, 10:41 AM | Message # 3
Генерал-майор
Група: Потребители
Съобщения: 292
Награди: 2
Репутация: 4
Статус: Offline
Пробвайте с този код :

Code
<?if($USER_LOGGED_IN$)?>    

    <div align="center">Влезли сте като: <b><span style="color:#1aa6e7">$USERNAME$</span></b> <br />    
    IP Адрес: <span style="color:#1aa6e7"><b>$IP_ADDRESS$</b></span> <br />    
    Група: <span style="color:#1aa6e7"><b>$USER_GROUP$</b></span> <br />    
    Лични съобщения: <span style="color:#1aa6e7"><b>$UNREAD_PM$</b></span></p>    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/8','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="Профил">    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="window.open('/index/14','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350'); return false;" value="ЛС">    

    <input class="buttonprofile" type="button" onclick="document.location.href='/index/10'; return false;" value="Изход">    
    </div>    

    <?if($IS_NEW_PM$)?><script type="text/javascript">function flashit(id,cl){var c=document.getElementById(id);if (c.style.color=='red'){c.style.color=cl;}else {c.style.color='red';}}setInterval("flashit('upml2','')",500)</script><?endif?>    

    <script language=javascript type=text/javascript>    
    function openOnClick(client_type)    
    {    
    if(client_type=="mail")clientWindow = window.open("$PM_URL$","pmw","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="send")clientWindow = window.open("/index/14-999-0-1","pms","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=850,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="options")clientWindow = window.open("/index/11","options","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="users")clientWindow = window.open("$USERS_LIST_URL$","users","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    if(client_type=="rules")clientWindow = window.open("/rules.html","rules","scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350") || alert("Отключите блокировку всплывающих окон!");    
    }    
    </script>    
    <?else?>    
    <br> $LOGIN_FORM$    
    <?endif?></div>

Дано да съм помогнал.
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Управление на профила » Проблем с вход/изход на профила
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo