Разглеждане на страница само от една група потребители - Форум
Сряда, 2017-07-26, 1:33 PM
Главна Регистрация ЧЗВ (FAQ) Вход
Добе дошли, Гост · RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Потребители на сайта » Разглеждане на страница само от една група потребители (Разглеждане на страница само от една група потребители)
Разглеждане на страница само от една група потребители
kota_78Дата: Сряда, 2012-10-10, 9:55 AM | Message # 1
Частен
Група: Потребители
Съобщения: 16
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Здравейте , направих си сайт, в който публикувам дейността на алиансът ми в една игра. Как мога да направя някоя страница така, че да се вижда само от членовете на алианса ми, които имат регистрация тук ? Защото сайта има и други посетители, които са клиенти на алианса от играта, и някои от тях също имат регистрации тук в oVo. Затова не мога просто да задам да е за група Регистрирани.
Вероятно някъде от рангове, мога да направя някакви настройки, но не знам точно от къде , бихте ли ми помогнали, ако някой вече го е правил .
И ако може да обясни по-подробно . Благодаря предварително на отзовалите се .

Сайта за който става въпрос е http://amor.ovo.bg , а страницата на която бих искал да огранича достъпа е http://amor.ovo.bg/index/mm/0-19

Добавено (2012-10-10, 9:55 AM)
---------------------------------------------
Вече разбрах как да го направя, то било съвсем елементарно, от самото добавяне на страницата първоначално има опция да се вижда само от определени групи потребители и от контрол панела като отидете на [Списък потребители] може да присвоите съответните ранговена тези които искате да имат достъп до страницата.

Съобщението е редактирано от kota_78 - Сряда, 2012-10-10, 0:37 AM
 
Форум » УПРАВЛЕНИЕ И НАСТРОЙКИ » Потребители на сайта » Разглеждане на страница само от една група потребители (Разглеждане на страница само от една група потребители)
Страница 1 от 11
Търси:

Направете безплатен уеб сайт с oVo